Letselschade? Laat je belangen behartigen door een professional!

Mijn verhaal voor jou is geen fijn verhaal. Althans, het is maar hoe je het bekijkt want uiteindelijk ben ik wel gehoord en geholpen. Wat is er gebeurd? Ik reed op de Antwerpse ring waar plotseling een file ontstond. Achteraf bleek dat daar een ongeluk was gebeurd. Gelukkig kon ik op tijd afremmen en in zulke gevallen doe ik dat meteen mijn alarmlichten aan om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Dat heeft niet geholpen want achter mij knalde een Mercedes Vito in volle vaart op mijn auto. Ik had hem al rommelig zien rijden. Achterin zat een zeer beweeglijk kind dat duidelijk niet in de gordel zat. De bestuurder van het busje keek telkens naar achteren, waarschijnlijk om het kind tot de orde te roepen. Waarschijnlijk had hij daarom de file en ook mijn knipperende verlichting niet gezien.

Whiplash

Door de klap werd mijn hoofd eerst hard naar achteren en toen weer naar voren geslingerd. De pijn in mijn nek en in mijn hoofd was direct voelbaar. Ik kon niet meer rijden. Ambulance medewerkers gaven me een nekkraag en ik moest naar het ziekenhuis. Daar werd geen hersenbeschadiging geconstateerd, wel een mogelijke whiplash. Ik kon naar huis met wat leefregels. De klachten bleven aanhouden. Ik kon mij slecht concentreren, had hoofdpijn, was duizelig, moe en kon niet slapen. Ook had ik moeite met het verdragen van geluid en licht. Het gevolg was dat ik niet kon werken. Dat was een groot probleem voor mij omdat ik ZZP’er ben. Ik had dus geen inkomsten. Wel moest ik hulp inkopen voor het huishouden. De medicijnen die ik kreeg om de symptomen te bestrijden hielpen wel. Ik kreeg fysiotherapie voor mijn lichaamshouding. Die halskraag heb ik maandenlang moeten dragen.

Schadeloos

De verzekering weigerde mij schadeloos te stellen omdat zij de klachten ten gevolge van mijn whiplash niet bewezen achtte. Daar kon ik niet mee leven. Mijn leven stond op z’n kop, ik had geen inkomen meer en wel allerlei bijkomende kosten. Noodgedwongen zocht ik contact met Brugman advocaten, de beste stap die ik heb gemaakt in dit afschuwelijke proces. Met één telefoontje is de rechtszaak in gang gezet. Ik voelde mij gehoord door Friso Brugman, mijn advocaat. Dat betekende veel voor me. Friso is gespecialiseerde whiplash letselschadeadvocaat. Mijn belangen zijn uitstekend behartigd door hem. De schade is kosteloos verhaald en ik heb inmiddels een volledige whiplash schadevergoeding ontvangen. Daarmee bedoel ik dat de materiële schade is vergoed maar ook dat ik smartengeld heb ontvangen. Inmiddels verminderen mijn klachten iets en pak ik langzaamaan mijn werk weer op. De toekomst zal uitwijzen of ik ooit klachtenvrij zal zijn.

About

No Comments

Leave a Comment